VitiKomente: 0 Komuna shpërndan 88 bidonë të qumështit për fermerët vitias 11:50 / 03.10.2018 Në Viti 44 fermerë vitias - prodhues të qumështit kanë përfituar nga 2 bidonë 20 litërshe të qumështit. Kjo gjë u bë e mundur falë bashkëpunimit të Komunës së Vitisë me Helvetas Swiss Intercooperation, Projekti Aftësitë për Punësim Rural...
VitiKomente: 0 Në fshatin Kabash nis ndërtimi i rreth 200 vend-parkimeve 15:25 / 02.10.2018 Në qendër të fshatit Kabash të Vitisë kanë filluar sot punimet në ndërtimin e dy parkingjeve në hapësirat publike të këtij fshati. Me këtë projekt pritet të krijohen rreth 200 vend parkime në interes të banorëve të këtij fshati.
VitiKomente: 0 Mamografi Mobil falas për qytetarët vitias 09:31 / 01.10.2018 Sipas një njoftimi të publikuar nga Dr. Vjollca Kadolli-Halili, drejtoreshë e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Viti njoftohen qytetarët e Komunës së Vitisë se Mamografi Mobil do të qëndrojë në Viti prej datës 01.10.2018 dhe me këtë rast...
VitiKomente: 0 Komuna e Vitisë në vitin 2019 me buxhet prej 11.3 milionë euro 09:44 / 28.09.2018 Kuvendi Komunal i Vitisë ka mbajtur sot mbledhjen e 9-të të rregullt. Me këtë rast janë votuar dhe shqyrtuar të gjitha pikat e parapara me rendin e ditës. Megjithatë diskutimi më i gjatë është bërë për Draft Buxhetin e Komunës së Vitisë për vitet...
VitiKomente: 0 Vitia nis punimet në hapjen dhe pastrimin e përroskave 14:39 / 25.09.2018 Komuna e Vitisë ka filluar sot punimet në pastrimin dhe hapjen e një përroske prej 9.540 metërshe prej fshatit Kabash deri në vendin e quajtur Gilbush e që gjendët në mes të fshatrave Sllatinë e Epërme dhe Sllatinë e Poshtme.
VitiKomente: 0 Qendra Rinore e Vitisë nënshkruan memorandum, punësohen disa të rinj 09:56 / 24.09.2018 Drejtoresha e Qendrës Rinore të Vitisë, Donjetë Sadiku, ka nënshkruar të premten një memorandum për bashkëfinancim në kuadër të projektit "Zhvillimi dhe Fuqizimi i Qendrave Rinore në Kosovë" i cili financohet nga Fondi për Demokraci i Kombeve të Bashkuara...
VitiKomente: 0 Vitia parapërgatitet për "Ditët e Ambientit 2018" 14:01 / 12.09.2018 Ekipi komunal për organizimin e aktiviteteve për Ditët e Ambientit 2018 nën kryesimin e Kryetarit të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka mbajtur sot takimin e parë të rregullt. Gjatë këtij takimi është folur për parapërgatitjet e që po i bënë Komuna e...
VitiKomente: 0 Bujqve vitias iu shpërnda mekanizëm bujqësor 14:37 / 11.09.2018 Komuna e Vitisë dhe Fondacioni Kosovë-Luksemburg, në vazhdën e aktiviteteve në kuadër të projektit “Zhvillimi i Komuniteteve”, i cili po implementohet në Sadovinë të Jerlive dhe Gërmovë, kanë bërë sot shpërndarjen e mekanizimit bujqësor.
VitiKomente: 0 Komuna e Vitisë deri me tani ka larguar mbi 125 ton mbeturina 13:04 / 11.09.2018 Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti vitin 2018 e kishte shpallur vit të mbrojtjes së Mjedisit. Sipas të dhënave të cilat i kemi siguruar nga Drejtoria për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjesit deri me tani janë mbajtur mbi 88 aktivitete të pastrimit në të...
VitiKomente: 0 Vitia diskutoi për Draft-Buxhetin komunal 2019-2021 10:15 / 11.09.2018 Bordi i Drejtorëve komunalë të Vitisë në mbledhjen e rregullt që u mbajt sot, pos pikave të ndryshme të parapara për këtë takim, ka diskutuar edhe për Draft Buxhetin komunal për vitin 2019-2021, me që rast janë paraqitur edhe kërkesat dhe nevojat që kanë...
VitiKomente: 0 Vitia rrit bashkëpunimin me Helvetas Swiss intercooperation 15:10 / 07.09.2018 Zv. Kryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu ka pritur sot në takim përfaqësues të Helvetas Swiss Intercooperation dhe të projekteve DEMOS, S4RE dhe EYE në krye me Norbert Piljs me këtë rast është biseduar rreth bashkëpunimit të Komunës së Vitisë me këto...