Komuna e Vitisë përfiton projektin e BE-së “Turizmi pa Kufi”

VitiPostuar: 15:26 / 26.12.2017

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, sot ka nënshkrur kontratën me Bashkimin Evropian në lidhje me implementimin e projektit "Turizmi pa kufi".

Ky projekt është pjesë e programit të BE - Bashkëpunimi Ndërkufitar së bashku me komunën e Kriva Palankës në Republikën e Maqedonisë, transmeton InfoKomuna.

Vlera e projektit ''Turizmi pa kufi'' do të jetë rreth 313.000.00 euro dhe do të ndihmoj në zhvillimin e infrastrukturës dhe promovimit të vendeve turistike dhe rekreative të komunës sonëdhe komunes se Kriva Pallankes.

Pas nënshkrimit të këtij projekti Kryetari Haliti tha se me implementimin e këtij projekti të rëndësishëm në komunën e Vitisë pritet të zhvillohet sektori i turizmit duke potencuar se në këtë fushë kjo komunë ka potenciale të mëdha. /InfoKomuna/

DragashKomente: 0 Nënkryetari i komuniteteve zgjidhet jashtëligjshëm 12:09 / 23.01.2018 Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka vlerësuar se vendimi i Kuvendit të Komunës së Dragashit për zgjedhjen e nënkryetarit të Komunës për komunitete është në kundërshtim me legjislacionin në fuqi.
FerizajKomente: 0 Zvarritet prej 5 muajsh tenderi për mirëmbajtje dimërore rrugësh 11:36 / 23.01.2018 Komuna e Ferizajt sivjet ka dështuar ta kontraktojë ndonjë kompani të rregullt për pastrimin e rrugëve dhe trotuareve nga bora, ndaj reshjet e fundit të borës, më saktë gjatë vikendit kanë shkaktuar telashe dhe vështirësi për qarkullim.
LipjanKomente: 0 Ahmeti kërkon punë dhe angazhim maksimal nga shefat e sektorëve 10:37 / 23.01.2018 Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka zhvilluar sot një takim me shefat e sektorëve të komunës me qëllim të një kordinimi sa më të mirë në realizimin e detyrave të punës me të cilën ata janë të ngarkuar.
Komente: 0 ATK-ja mbyll 6 biznese të lojërave të fatit 15:08 / 23.01.2018 Administrata Tatimore e Kosovës-Divizioni i Lojërave të Fatit, javën e kaluar ka ndërmarr aksion dy ditorë në komunën e Prishtinës dhe Mitrovicës, me qëllim të identifikimit të subjekteve që ushtrojnë veprimtarin e lojërave të fatit në mënyrë të...