Në Viti shënohet rënie e numrit të aksidenteve në komunikacion

VitiPostuar: 14:35 / 14.05.2019

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Vitisë në bashkëpunim me Këshillin e Veprimit Rinor Lokal dhe Stacionin Policor në Viti, kanë mbajtur sot një tryezë me temën “Siguria në Komunikacion”.

Gjatë këtij takimi u prezantuan edhe disa statistika të krahasuara me vitin paraprak, kryesisht që kanë të bëjnë me numrin e aksidenteve në këtë komunë.

Hekrem Haliti, Shef i Operativës në Stacionin Policor në Viti, ka thënë se aksidentet në komunën e Vitisë, janë në rënie duke potencuar se në rënie të numrit të aksidenteve kanë ndikuar: prania e Policisë në teren, fushata vetëdijesuese, shqiptimi i gjobave kundërvajtësve dhe masa të tjera.

Ndërsa në këtë takim u bë me dije se shkaqet që më së shumti ndikojnë deri të aksidentet janë: mungesa e përshtatjes së shpejtësisë në komunikacion nga ngasësit e veturave, mos respektimi i rregullave dhe shenjave në komunikacion, gjendja teknike e automjeteve, pakujdesia në udhëkryqe etj. /InfoKomuna/

GjilanKomente: 0 Asfaltohet rruga katër korsi Gjilan – Livoç 14:49 / 15.07.2019 Komuna e Gjilanit është duke punuar njëkohësisht në realizimin e kontratave që kapin vlerën e miliona eurove në rrafshin e asfaltimeve të rrugëve dhe projekteve të shumta në investimet kapitale, të cilat po e shndërrojnë Gjilanin në qytet model.