VushtrriKomente: 0 Përurohet Qendra e tretë e Mjekësisë Familjare në Vushtrri 14:18 / 15.11.2017 Ministri Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Uran Ismajli, së bashku me autoritetet komunale, me mjekë dhe qytetarë përuruan sot Qendrën e Tretë të Mjekësisë Familjare në Vushtrri e ndërtuar në pjesën veriore, përkatsisht në lagjen e...
VushtrriKomente: 0 KFOR-i uron qytetarët e Vushtrrisë për kulturën që treguan në zgjedhje 11:06 / 24.10.2017 Dy ditë pas përfundimit të mbajtjes së zgjedhjeve të mbajtura në Kosovë, në një takim me përfaqësues të KFOR-it, kryetari i Komunës së Vushtrrisë Bajram Mulaku e ka vlerësuar procesin e fushatës parazgjedhore por edhe ditën e zgjedhjeve në Vushtrri...
VushtrriKomente: 0 Kryetari Mulaku nderohet me mirënjohje nga AZhR-Veri 11:10 / 20.10.2017 Kryetari i Komunës së Vushtrrisë,Bajram Mulaku ka pritur në një takim Rreze Duli, drejtoreshë e Agjencionit për Zhvillim Rajonal- Veri,në të cilin edhe njëherë u konfirmuar bashkëpunimi i frytshëm reciprok në mes të institucioneve komunale dhe këtij agjencioni.
VushtrriKomente: 0 Hasan Prishtina kthehet në vendlindje 14:25 / 19.10.2017 Përfaqësues të institucioneve, të politikës, personalitete nga jeta kulturore, fetare dhe qindra qytetarë të Komunës së Vushtrrisë, kanë marrë pjesë sot në ceremoninë e arritjes në qytetin e lindjes të shtatores së Hasan Prishtinës, e cila përkosisht...
VushtrriKomente: 0 Vushtrria apelon për vaksinimin e fëmijëve 16:28 / 18.10.2017 Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Vushtrri ka bërë të gjitha përgatitjet e duhura për të filluar me organizimin e fushatës për vaksinimin e fëmijëve të pa vaksinuar, konform rekomandimit nga Ministria e Shëndetësisë.
VushtrriKomente: 0 Limaj në Vushtrri thotë se PDK është lodhur 22:35 / 16.10.2017 Kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj, në Vushtrri ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës është lodhur dhe se vushtrriasit me 22 tetor duhet ta dërgojnë ketë parti në shtëpi.
VushtrriKomente: 0 Komuna e Vushtrrisë, vitin e ardhshëm me buxhet prej 17.2 milionë euro 19:12 / 28.09.2017 Në seancën e fundit zyrtare të kësaj përbërje të Kuvendit Komunal, para mbajtjes së zgjedhjeve lokale që janë paralajmëruar të mbahen me 22 tetor, Kuvendi Komunal i Vushtrrisë sot në mbledhje të rregullt me shumicë votash aprovoi Projekt Buxhetin e komunës për...