Qentë endacak vërshojnë Vushtrrinë [VIDEO]

VushtrriPostuar: 16:36 / 05.02.2018

Prania e qenve në pothuajse çdo pjesë të vendit vazhdon të jetë shqetësuese dhe kërcënuese për jetët e njerëzve.

Një lexues i Indeksonline ka dërguar një video në redaksi nga e cila mund të vërehet prania e shtuar e qenve edhe në Vushtrri.

Sipas lexuesit në këtë pjesë të rrugës ka shumë kalimtarë ndërsa jeta e tyre po rrezikohet sa herë që shfaqen qentë tek “Ura e Sitnicës”./Indeksonline

PrishtinëKomente: 0 Ahmeti mbështet organizatën OVL-UÇK dega në Prishtinë 09:17 / 21.02.2018 Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së (Dega Prishtinë), Fatmir Sopi, bashkë me nënkryetarin Sali Vllahiu dhe sekretarin Vehbi Hajzeri, vizituan Komunën e Prishtinës.
Komente: 0 Dogana dhe ATK-ja për dhjetë vjet grumbulluan 12.55 miliardë euro 13:34 / 21.02.2018 Dogana dhe Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), janë mbushësit kryesorë të Buxhetit të Kosovës. Për një dekadë të shtetësisë, këto dy institucione kanë vazhduar të janë kontribuuesit kyç të në grumbullimin e parasë publike.