Vushtrria trajton 270 qenë endackë

VushtrriPostuar: 16:54 / 01.02.2018

Komuna e Vushtrrisë ka filluar fazën e dytë të trajtimit të qeneve endacak në territorin e Vushtrrisë.

Trajtimin e qenve endacakë po e bënë kompania e kontraktuar nga Komuna, transmeton InfoKomuna.

Mbikëqyrjen e zbatimit të këtij projekti po e bënë komisioni komunal i caktuar përmes kontratës së punës. 

Përmes këtij projekti i cili ka filluar vitin e kaluar, drejtori i Drejtorisë së Emergjencave dhe Mbrojtjes së Mjedisit në Komunën e Vushtrrisë, Bajrush Kosumi, tha se janë trajtuar gjithsej 270 qenë endacakë. /InfoKomuna/ 

MitrovicëKomente: 0 Mitrovica subvencionon 99 fermerë 14:49 / 18.10.2018 Komuna e Mitrovicës ka mbështetur 99 fermerë. 77 prej tyre janë pajisur me nga 200 kilogramë farë gruri dhe 100 kilogramë pleh artificial, 20 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe nga 100 kilogramë pleh artificial dhe 2 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe 150...
PrishtinëKomente: 0 Vetëvendosje kërkon shkarkimin e bordit të Stacionit të Autobusëve 17:11 / 18.10.2018 Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media sot ka paraqitur keqpërdorimet që janë gjetur nga auditori i përgjithshëm për ndërmarrjen komunale “Stacioni i Autobusëve” dhe Trafikun Urban në Prishtinë, duke kërkuar nga kryetari i Prishtinës,...
FerizajKomente: 0 Kompanitë ndërtuese krijojnë deponi jashtëligjshëm në Ferizaj 10:59 / 18.10.2018 Kompanitë që merren me ndërtime të larta banesore në Ferizaj përveç kaosit urban vazhdojnë të shkaktojnë edhe telashe të tjera mjedisore, derisa ato shpeshherë po krijojnë deponi mbeturinash inerte në vende të ndryshme.