Zhvendosja e tregut të kafshëve në Novobërdë, peng i lokacionit

NovobërdëPostuar: 12:20 / 09.01.2018

Ndërtimi i infrastrukturës së re në Komunën e Novobërdës pamundëson veprimtarinë e tregut të kafshëve në hyrje të fshatin Llabjan

Ndaj Komuna synon ta zhvendosë atë, por ndodhet para problemit për të siguruar një lokacion të ri për ta zhvendosu tregun aktual, shkruan sot “Koha Ditore”.

Aktualisht në afërsi të tregut ndodhet edhe objekti i gjyqësorit, ambulanca dhe halla e sporteve, që janë në ndërtim e sipër.

Si lokacion i përshtatshëm, sipas komunarëve, për ndërtimin e tregut të ri të kafshëve është parë prona e Agjencisë Pyjore të Kosovës, që gjendet jo larg lokacionit të tregut të tashëm.

Komente: 0 Në Kosovë mot kryesisht me vranësira, mundësi për borë 11:12 / 18.01.2019 Gjatë ditës së premte dhe në fundjavë nga Atlantiku do të depërtojë një vorbull ciklonike mbi Itali, që në ditët e fundjavës do të shtojë vranësirat dhe nuk përjashtohet edhe mundësia për reshje shiu dhe bore, ndërsa në vise malore vetëm...
Komente: 0 1 milion euro grant për ndërtimin e autostradës Kijevë-Zahaq 11:59 / 17.01.2019 Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe udhëheqësi i Divizionit për Slloveninë, Kroacinë dhe Ballkanin Perëndimor në Bankën Evropiane për Investime, Matteo Rivellini kanë nënshkruar marrëveshjen për grant mbështetje të projektit për ndërtimin e autostradës...
Komente: 0 Hamza: Komunat qe 10 vjet inkasojnë vlerën e njëjtë të të hyrave 09:43 / 16.01.2019 Komunat e Kosovës qe 10 vite e kanë të njëjtë nivelin të inkasimit të të hyrave, e kjo gjendje sipas ministrit të Financave, Bedri Hamza nuk do duhej të ishte e tille sepse sipas tij, komunat do të duheshin të punonin me shumë në këtë drejtim.