Zubin PotokKomente: 0 Bombë në pompën e derivateve në Zubin Potok 15:36 / 05.03.2017 Një person ka njoftuar se para pompës së tij të derivateve, persona të panjohur kanë hedhur një granat dore, e cila nuk kishte shpërthyer.
Zubin PotokKomente: 0 MAPL mbështet komunën e Zubin Potokun 17:39 / 15.02.2017 Nënshkruhet marrëveshje mirëkuptimi mes Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal dhe Komunës së Zubin Potokut.
Zubin PotokKomente: 0 Hajdutë të armatosur tmerrojnë banorët e Zubin Potokut 08:54 / 23.11.2016 Banorët e komunës së Zubin Potokut shprehen të shqetësuar tejmase për ngjarjet që po ndodhin gjatë ditëve të fundit në këtë rajon, nga hajdutët për të cilët thonë se po veprojnë të armatosur dhe të organizuar mirë.
Zubin PotokKomente: 0 Gjendet një person i vdekur në Zubin Potok 12:22 / 03.08.2016 Policia e Kosovës ka njoftuar se në Zubin Potok, është gjetur trupi i pajetë i viktimës mashkull serb në fshatin Citluk në rrugë lokale.