MAPL mbështet komunën e Zubin Potokun

Zubin PotokPostuar: 17:39 / 15.02.2017

Nënshkruhet marrëveshje mirëkuptimi mes Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal dhe Komunës së Zubin Potokut.

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj dhe Nënkryetarja e Komunës së Zubin Potokut, Latinka Utvic, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për realizmin e projektit -Ndërtimi i rrugëve dhe hapësirave për parking- në Zubin Potok.

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal do të vazhdojë nënshkrimin e marrëveshjeve të mirëkuptimit edhe me komunat tjera të Kosovës për financimin e projekteve kapitale me interes për komunat.
/InfoKomuna/

VitiKomente: 0 Viti, Raporti i Auditimit shtyhet për mbledhjen e ardhshme të KPF-së 11:42 / 20.02.2018 Është mbajtur sot mbledhja e parë e rregullt e Komitetit Për Politik e Financa të Vitisë, në të cilën janë shqyrtuar dhe miratuar disa pika të rendit të ditës, e të cilat u miratuan për të vazhduar për aprovim në seancën e ardhshme të Kuvendit...