Komente: 0 Lideri politik në Kosovë dhe liderizmi 10:06 / 23.08.2017 Nuk është domosdoshmërisht e nevojshme që një lider politik të bëhet lider në zgjedhjet e ardhshme, sepse në Kosovë është një sëmundje lideriste që të jetë i pazëvendësushëm.
Komente: 0 Emergjencat të trajtohen me urgjencë 15:08 / 14.08.2017 Sa herë duhet të flasim,shkruajmë dhe alarmojmë për kushtet shumë të keqija duke përfshirë mjetet e punës dhe pajisjet personale me të cilat punojnë zjarrfikësit shpëtues të Kosovës?
Komente: 0 Ta forcojmë konkurrueshmërinë e produkteve bujqësore 11:24 / 25.04.2017 Kosova disponon me resurse të rëndësishme bujqësore dhe rurale. Pas luftës është treguar një përkushtim për zhvillimin e kapaciteteve rurale në fshatrat e Kosovës. Bujqësia e Kosovës gjatë luftës i kishte të dëmtuara resurset dhe fondet bujqësore.
MitrovicëKomente: 0 Po fillon një epokë e re për "Trepçën" 09:21 / 14.10.2016 Drejtori i Ndërmarrjes “Trepça”, Ahmet Tmava, ka thënë se me miratimin e ligjit për këtë kombinat do të fillojë një epokë e re e zhvillimit.
Komente: 0 Murati: ‘Trepça’ shpëtoi nga falimentimi 12:15 / 08.10.2016 Ministri i Diasporës, Valon Murati, ka shprehur se ishte i domosdoshëm të miratohej ligji për ta shpëtuar “Trepçën” nga falimentimi. Sipas tij, pas miratimit të ligjit është radha e përdorimit të këtij burimi për zhvillimin e vendit.
Komente: 0 Trepça si barrë apo si pasuri 11:35 / 06.10.2016 Trepça dikur ka bartur barrën kryesore të ekonomisë së Kosovës, ndërsa sot ajo është bërë një barrë për qeverinë e Kosovës. Për më shumë se 17 vjet, institucionet që kanë qeverisur me Kosovën nuk kanë arritur të ringjallin...
Komente: 0 Pse hesht shkenca dhe diplomacia kulturore e Kosovës? 14:31 / 26.09.2016 Propaganda e zezë që e ka vënë nën funksion Serbia karshi Kosovës, është e ngjashme me propagandën e Hitlerit, të orkestruar nga Joseph Goebbels, fushatë nga e cila doli populli gjerman i indoktrinuar me teori të rreme raciale mbi dominim dhe nënshtrim të popujve tjerë.
Komente: 0 Pushime që na lodhin 10:49 / 14.07.2016 Është koha për pushim. Pas një viti të gjatë pune dhe lodhjeje, shqiptarët kanë filluar të shkojnë drejt plazheve brenda dhe jashtë vendit për të pushuar.
Komente: 0 Çfarë po ndodh me Ferronikelin? 09:35 / 04.07.2016 Në fillim të këtij shkrimi dua t’i rikujtoj publikut një pjesë të shkurtër nga diskursi i debatit “ferronikel” gjatë këtyr 32 viteve të jetës së tij.
Komente: 0 Trishtimi i një maturanteje! 16:41 / 19.06.2016 Sot ishte një ndër ditët më të këqija dhe më stresuese në jetën time, një ndër ditët që gjithmonë do të kujtohet në mendjen time dhe që do të lë shumë gjurmë në jetën time dhe shumë maturantëve të tjerë.
Komente: 0 Tronditja e themeleve të patundshmërisë në Kosovë 15:20 / 05.06.2016 Javët e fundit kam qenë duke menduar për të ndërruar banesën e marrë qira dhe me këtë rast analizova tregun e patundshmërisë ku më ra në sy menjëherë një rënie e ndjeshme e çmimeve krahasuar me dy vite më parë kur e bëra të njëjtin...