Komente: 0 Bravo votues! 14:31 / 20.11.2017 Zgjedhjet e 19 nëntorit kanë treguar një gjë shumë të rëndësishme dhe esenciale për një demokraci- ndëshkimin.
Komente: 0 LDK është shtëpia e vetme e jona 16:37 / 13.10.2017 Tregojuni fëmijëve tuaj që LDK është shtëpia e vetme e tyre dhe se të qëndrosh nën ombrellën e këtij subjekti është nderë. Është, po ashtu, privilegj me qëndru në mesin e njerzëve të ndershëm, familjar e guximtar.
Komente: 0 Ulqini arkeologjik, kujtesa e shekujve 12:02 / 12.10.2017 Ulqini meriton një sagë dashurie të përhershme, të pafundme.Por, për shqiptarët e Ulqinit ende arkeologjia nuk është çelësi për të hapur portat e mbyllura të kujtesës. Shqiptarët janë të vonuar, por kjo nuk është fatale.
Komente: 0 Përshëndetje kryetar! 13:09 / 04.10.2017 Jam ai që të zgjata dorën në shesh kur kalove me turmën që të vinin pas. Me flokë të shprishura, pallto të zezë deri në gjunjë të mbërthyer mirë, me jaka të ngritura,e pantallona të grisura në fund!
Komente: 0 Lutfi Haziri në “Misionin e pamundur” për të ruajtur Gjilanin 14:09 / 27.09.2017 Emri i Gjilanit po lakohet në mesin e komunave ku beteja për të parin e komunës do të jetë interesante dhe e ngushtë. Por, gjërat nuk janë krejtësisht kështu nëse i referohemi zhvillimeve politike, si në komunë ashtu dhe përtej saj.
Komente: 0 Kafshimi fatal i marrëzisë 10:08 / 11.09.2017 Edhe e ndjej, edhe e preku edhe më zë frymën dhe nuk di si ti ankohem dikuj… sepse nuk di si t’ja përshkruaj zbrazësinë? Ndoshta zbarëzësia ime kish mundur të përshkruhet edhe si gjendje e pa peshë, jo si ajo e fizikës, por si mungesë peshe njerëzore, që...
Komente: 0 Lideri politik në Kosovë dhe liderizmi 10:06 / 23.08.2017 Nuk është domosdoshmërisht e nevojshme që një lider politik të bëhet lider në zgjedhjet e ardhshme, sepse në Kosovë është një sëmundje lideriste që të jetë i pazëvendësushëm.
Komente: 0 Emergjencat të trajtohen me urgjencë 15:08 / 14.08.2017 Sa herë duhet të flasim,shkruajmë dhe alarmojmë për kushtet shumë të keqija duke përfshirë mjetet e punës dhe pajisjet personale me të cilat punojnë zjarrfikësit shpëtues të Kosovës?
Komente: 0 Ta forcojmë konkurrueshmërinë e produkteve bujqësore 11:24 / 25.04.2017 Kosova disponon me resurse të rëndësishme bujqësore dhe rurale. Pas luftës është treguar një përkushtim për zhvillimin e kapaciteteve rurale në fshatrat e Kosovës. Bujqësia e Kosovës gjatë luftës i kishte të dëmtuara resurset dhe fondet bujqësore.
MitrovicëKomente: 0 Po fillon një epokë e re për "Trepçën" 09:21 / 14.10.2016 Drejtori i Ndërmarrjes “Trepça”, Ahmet Tmava, ka thënë se me miratimin e ligjit për këtë kombinat do të fillojë një epokë e re e zhvillimit.
Komente: 0 Murati: ‘Trepça’ shpëtoi nga falimentimi 12:15 / 08.10.2016 Ministri i Diasporës, Valon Murati, ka shprehur se ishte i domosdoshëm të miratohej ligji për ta shpëtuar “Trepçën” nga falimentimi. Sipas tij, pas miratimit të ligjit është radha e përdorimit të këtij burimi për zhvillimin e vendit.
Komente: 0 Trepça si barrë apo si pasuri 11:35 / 06.10.2016 Trepça dikur ka bartur barrën kryesore të ekonomisë së Kosovës, ndërsa sot ajo është bërë një barrë për qeverinë e Kosovës. Për më shumë se 17 vjet, institucionet që kanë qeverisur me Kosovën nuk kanë arritur të ringjallin...
Komente: 0 Pse hesht shkenca dhe diplomacia kulturore e Kosovës? 14:31 / 26.09.2016 Propaganda e zezë që e ka vënë nën funksion Serbia karshi Kosovës, është e ngjashme me propagandën e Hitlerit, të orkestruar nga Joseph Goebbels, fushatë nga e cila doli populli gjerman i indoktrinuar me teori të rreme raciale mbi dominim dhe nënshtrim të popujve tjerë.