PrishtinëKomente: 0 Tahiri: 85 vende të botës "eksperimentuan" me decentralizim 13:55 / 23.01.2016 Drejtori i Institutit për Qeverisje Lokale, Besnik Tahiri, ka thënë se 85 vende të ndryshme të botës kanë eksperimentuar me decentralizimin derisa i ka rekomanduar edhe Qeverisë së Jordanisë të nisë këtë proces.
PrishtinëKomente: 0 Rrugët e Prishtinës të pastruara 10:33 / 18.01.2016 Të gjitha rrugët kryesore dhe ato dytësore janë pastruar nga kompanitë e kontraktuara nga Komuna e Prishtinës. Kurse, tani në disa pjesë është filluar edhe me pastrimin e trotuareve.