Kryetari Svarqa pret pjestarin e FSK-së, Arlind Bajramin

FerizajPostuar: 11:23 / 18.04.2017

Nëntoger Arlind Bajrami nga komuna e Ferizajt, i cili javën e kaluar përfundoi me sukses trajnimin 15-muajsh në Akademinë Mbetërore të Anglisë, u prit sot nga kryetari i komunës, Muharrem Svarqa për ta përgëzuar për suksesin e arritur.

“Ne ndihemi krenarë që një bashkëvendës yni arrin të përfaqësojë denjësisht vendin tonë në një akademi kaq të njohur. Prandaj, dua t’ju përgëzoj dhe t’ju uroj suksese të mëtejme”, uroi kryetari Svarqa.

Nëntoger Bajrami tha se trajnimi ishte i suksesshëm dhe i mirëseardhur për të marrë njohuri dhe shkathtësi të reja, të cilat do t’i ndajë me kolegët në batalionin e parë të brigadës për reagim të shpejtë në Gjilan.

/InfoKomuna/