MitrovicëKomente: 0 Leverkusen kërkon Lorik Canën 11:33 / 02.07.2015 Që Lorik Cana do të largohet nga Lacio, kjo është diçka e konfirmuar tashmë dhe që nuk përbën më lajm, por çdo ditë të merkatos shtohen skuadra që shprehin interesimin e tyre për shërbimin e mbrojtësit. Kapiteni i Kombëtares është nën...