Komente: 0 Në Gostivar fillon dezinsektim nga toka 13:07 / 20.07.2017 Me datë 20.07.2017 (e enjte) do të realizohet dezinsektimi i parë nga toka për këtë vit në teritorin e Komunës së Tetovës për zhdukjen e mushkojave të ritura dhe dëmtuesve të tjerë, njofton InfoKomuna.
Komente: 0 Në Gostivar promovohet sistemi "E-Rregullativa" 15:16 / 17.07.2017 Sot në ambientet e Komunës së Gostivarit u promovua projekti mbi sistemin “E-Rregullativa”, një sistem mjaftë i rëndësishëm për qeverisje elektronike, i cili është zhvilluar nga “UNCTAD”.
Komente: 0 Mbi 100 mijë banorë në Maqedoni kanë probleme me ujin e pijshëm 10:51 / 12.07.2017 Uji për pije në Maqedoni në përgjithësi i kënaq standardet e nevojshme në 15 vitet e kaluara. Përjashtim bëjnë disa vendbanime ku mungojnë ujësjellësit, kurse vendbanimet furnizohen nga bunarët, apo pinë ujë pa klor apo edhe me përmbajtje të substancave...
Komente: 0 Tiranë: Përurohet rruga "Kahreman Ylli" në Kinostudio 13:58 / 10.07.2017 Pas ndërtimit të rrjetit të ri të ujësjellësit pak muaj më parë, rreth 5 mijë banorët që jetojnë në Rr. “Kahreman Ylli” në Kinostudio, tashmë kanë edhe një infrastrukturë moderne urbane.
Komente: 0 Veliaj: Tirana nuk funksionon me kunetër, por me punë 13:42 / 05.07.2017 Tirana nuk funksionon me kunetër, por me punë është shprehur kreu i bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, pas përfundimit të rikualifikimit urban të bllokut të banimit pranë Pallatit me Shigjeta.
Komente: 0 Shqipëri, dhjetë vatra zjarri brenda 24 orëve 12:04 / 05.07.2017 Gjatë 24 orëve të fundit kanë shpërthyer 10 vatra zjarri në pyje në Vlorë, Shkodër, Durrës, Fier dhe Berat, duke shkaktuar dëme materiale, njoftojnë Emergjencat Civile.