Komente: 0 Kushte moderne në spitalin rajonal të Durrësit 11:42 / 18.03.2019 Në spitalin rajonal të Durrësit, po krijohen mundësi për familjarët të presin në kushte të përshtatshme, teksa pacientët marrin shërbimin e nevojshëm mjekësor.
Komente: 0 Refuzohet leja mjedisore për TEC-in e Korçës 13:26 / 11.03.2019 Pas zërave se në qytetin e Korçës do të ndërtohej një termocentral (TEC), ka ardhur edhe reagimi nga ana e ministrit të Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi sot gjatë analizës vjetore të punës së Inspektoriatit të mjedisit, pyjeve dhe turizmit.
Komente: 0 Gjeloshaj flet për prioritetet si kryetar i ri i Tuzit 11:14 / 04.03.2019 Bartësi i listës së koalicionit shqiptar “Forumi Shqiptar” nga partia Alternativa Shqiptare, Nik Gjeloshaj, tha se komuna e Tuzit aktualisht është në gjendje jo të mirë për shkak të moszhvillimit ekonomik dhe lënies së saj pas dore për një kohë të...
Komente: 0 Tuzi me udhëheqës shqiptar 10:27 / 04.03.2019 Tuzi për të parën herë të dielën i është drejtuar kutive të votimit për të zgjedhur kryetarin e komunës e kjo është konsideruar një ditë historike për shqiptarët që banojnë në Malin e Zi.
Komente: 0 Përfundon ura më e madhe në “Rrugën e Kombit” 10:55 / 25.02.2019 Ura më e madhe në gjithë gjatësinë e Rrugës së Kombit, ajo e Uzinës (jo larg Kukësit) ka përfunduar, pavarësisht se ishte parashikuar për të përfunduar në fund të marsit apo fillim prilli.
Komente: 0 Tiranë: Hapet segmenti i dytë i Bulevardit të Ri, ja si duket 18:24 / 04.02.2019 Duke nisur nga sot, Bulevardi i Ri nga ish-Stacioni i Trenit deri te kryqëzimi me rrugët “Siri Kodra” dhe “Jordan Misja” është funksional për automjetet. Bashkia e Tiranës ka përfunduar segmentin e dytë prej 500 metrash të Bulevardit të Ri, si dhe sheshin e tretë në...