Komente: 0 Transparenca dhe llogaridhënia për qytetarët, sfida e bashkive 13:22 / 30.05.2018 61 bashkitë e vendit po asistohen dhe mbështeten nga Projekti STAR2, (Konsolidim i Reformës Administrative-Territoriale ), për të përmirësuar transparencën dhe llogaridhënien për qytetarët, në përputhje me detyrimin ligjor për të Drejtën e Informimit.
Komente: 0 KfW jep 1.95 milion euro për përmirësimin e furnizimit me ujë në 11 komuna 11:22 / 30.05.2018 Ministri i Ekonomisë dhe Financave Arben Ahmetaj dhe Drejtori i KfW – Banka Gjermane për Zhvillim, Björn Thies, nënshkruan një marrëveshje që vë në dispozicion 1,95 milion euro për të kryer studime paraprake për investimet e ujit dhe kanalizimeve në deri në 11 komuna...
Komente: 0 Bashkia e Tiranës dhe Albtelecom, internet falas në qendër të qytetit 15:51 / 28.05.2018 Ke ardhur për të fotografuar sheshin “Skënderbej” dhe dëshiron ta postosh në rrjetet sociale? Mirë, atëherë mund të logohesh në shërbimin e internetit falas që Bashkia e Tiranës, me mbështetjen e Albtelecom, ka vendosur në qendër të kryeqytetit, por...
Komente: 0 Pamje magjike nga Përmeti, qyteti i trëndafilave (Foto) 10:49 / 28.05.2018 Përmeti vjen këtë pranverë me një set fotografish nga Fation Plaku ku duket qartë jo vetëm transformimi i sheshit qëndror dhe Bulevardit, por edhe natyra karakteristike e tij ku dominojnë ngjyrat pranverore.
Komente: 0 Gazeta holandeze: Tirana, qyteti më modern në Ballkan 10:11 / 28.05.2018 Tirana është kthyer në qytetin më modern në Ballkan”, është vlerësimi i gazetës më të madhe në Holandë “De Telegraaf”, e cila i ka kushtuar një artikull të gjatë kryeqytetit shqiptar.
Komente: 0 Rikualifikimi urban, 2.2 mln euro investime në Pukë 11:27 / 27.05.2018 Procesi i rikualifikimit urban ka prekur kësaj here qytetin e Pukës, që do të nisë nga rikonstruksioni i fasadave të pallateve, ndërtimin e një shëtitoreje rreth liqenit, kënd lojërash për fëmijë si dhe një amfiteatër, duke i dhënë këtij qyteti një...
Komente: 0 Tiranë-Durrës me hekurudhë moderne dhe tren të shpejtë 11:57 / 25.05.2018 Tregu i punës në vend ka kërkesa për profesionistë të arsimuar, veçanërisht për inxhinjerë të specializuar në sektorë të ndryshëm të ekonomisë, që pas viteve 90’ shënuan një mungesë të theksuar në burime njerëzore.
Komente: 0 Zgjidhet problemi i ujit për banorët e dy lagjeve në Tiranë 10:56 / 24.05.2018 Dy lagje të tjera në Tiranë i kanë dhënë fund problemeve me ujin e pijshëm. Falë ndërhyrjeve që janë bërë në rrjetin e shpërndarjes, banorët që jetojnë në rrugën “Fortuzi” në Njësinë 9 dhe ata që banojnë në...
Komente: 0 Vlora do të ndriçohet me burime alternative energjie 09:29 / 24.05.2018 Bashkia e Vlorës po përgatitet për shfrytëzimin e burimeve alternative për ndriçimin e mjediseve publike në qytet, për shkak të rritjes së ndjeshme të sasisë së energjisë elektrike që nevojitet për këtë qëllim.