Komente: 0 Udhëtim në bukurinë e egër shqiptare 13:11 / 22.09.2018 Nëse kërkon peizazhe pak të populluar, me pamje rrënqethëse, atëhere Shqipëria është zgjedhja më e mirë me malet e saj të larta si në veri edhe në jug, shkruan gazeta suedeze “Expressen.se” në reportazhin që ia dedikon natyrës në Shqipëri.
Komente: 0 Rruga Elbasan-Tiranë kërkon edhe 138 mln dollarë shtesë 13:32 / 18.09.2018 Rruga Tiranë-Elbasan kërkon të tjera fonde për përfundimin e saj. Sipas ministrit të Infrastrukturës dhe Energjetikës, Damian Gjiknuri, rruga ishte parashikuar që të merrte 312 milionë dollarë, ndërsa tashmë duhen 450 milionë dollarë.
Komente: 0 “Rruga e Kombit” nis me pagesë, forca policie pranë sporteleve 10:05 / 17.09.2018 E hëna e 17 shtatorit shënon edhe hyrjen në fuqi të tarifës për qarkullimin në Rrugën e Kombit. E teksa ishte paralajmëruar prej ditësh fillimi i pagesës, pranë sportelit janë parë edhe forca policie të pranishme për të evituar çdo incident.
Komente: 0 Tri dekada betejë për Komunën e Tuzit 11:25 / 16.09.2018 Janë dashur gati tri dekada përpjekje që shqiptarët e Malësisë së Madhe ta bëjnë Tuzin Komunë me kompetenca të plota.
Komente: 0 Barriera mbrojtëse nga rënia e gurëve në segmentin Lezhë-Shëngjin 10:07 / 13.09.2018 Në segmentin Lezhë-Shëngjin (Knallë) po vazhdon puna për instalimin e barrierave mbrojtëse ndaj rënies së gurëve. Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka publikuar disa foto nga puna që po kryhet përgjatë këtij segmenti rrugor. Ndërkohë që autoritet...
Komente: 0 Aksion i gjerë pastrimi në Tiranë 11:20 / 12.09.2018 Nisja e vitit të ri shkollor, do ta gjejë Tiranën jo vetëm me një infrastrukturë më të mirë, por edhe më të pastër.
Komente: 0 Hapet tenderi 4.8 mld lekësh për ndërtimin e Unazës së Madhe në Tiranë 17:03 / 11.09.2018 Me një fond investimi prej 4.8 miliardë lekë, Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH) ka hapur procedurat e tenderimit për ndërtim rehabilitimin e Unazës së Madhe, në Tiranë që përfshin segmentin rrugor ‘Mbikalimi pallati me shigjeta – rrethrrotullimi Shqiponja’ të ndarë...
Komente: 0 Detajet e taksës për "Rrugën e Kombit" 13:04 / 11.09.2018 Në datën 17 shtator 2018 nis tarifimi në autostradën Milot-Morinë, ku invalidët e punës dhe shtresat në nevojë do të kenë zero tarifim dhe paketë lehtësuese për banorët e qarkut Kukës dhe çdo kategori tjetër.