Dëmtohet piktura e Nënë Terezës në Sheshin Skënderbeu të Shkupit

Postuar: 11:25 / 04.09.2017

Sheshi "Skëndërbeu" në Shkup në orët e hershme të mëngjesit është dëmtuar qëllimisht nga persona të panjohur transmeton Alsat-m.

Në muralin me figura të historisë shqiptare, persona të panjohur kanë hedhur bojë të zezë në drejtim të pikturës së Nënë Terezës.

Ky akt mendohet se është bërë qëllimisht për të nxitur urrejtje ndëretnike dhe ndërfetare në vend.

Komente: 0 Mbetjet, në fshatrat e Vlorës shumë landfille ilegale 12:36 / 21.09.2017 Në 11 fshatrat e njësisë administrative Qendër në Vlorë, prej më shumë se dy muajsh nuk pastrohen mbeturinat. Në fshatin Babice, banorët thonë se nuk i hapin dot dritaret dhe se kanë frikë nga sëmundjet.
Komente: 0 Rihapen tenderat për dy bypass-e, të Fierit e Vlorës 08:58 / 20.09.2017 Siç ishte paralajmëruar më herët nga Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Autoriteti Rrugor Shqiptar ka rihapur dje procedurat e tenderimit për dy nyjet nevralgjike, Bypass-in e Fierit dhe atë të Vlorës.
Komente: 0 Tirana heq qeset plastike, i zëvendëson me të letrës 11:44 / 21.09.2017 Furrat e bukës në Tiranë do të heqin nga përdorimi qeset plastike, duke i zëvendësuar ato me qese letre. Bashkia e Tiranës nënshkroi dje një marrëveshje mirëkuptimi me Shoqatën e Prodhueseve të Bukës, Pastiçierisë dhe Brumërave, e cila ka 250...