Komente: 0 "Berati pikë e rëndësishme turistike për Ballkanin" 15:04 / 19.06.2019 Në qarkun e Beratit u zhvillua sot mbledhja e radhës e Task Forcës së turizmit. I pranishëm në këtë takimi ishte dhe ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi i cili diskutoi për problematikat e evidentuara gjatë vitit turistik 2018 dhe investimet e ardhshme të qeverisë për...
Komente: 0 Prezantohet projekti i Piramidës së Tiranës 11:14 / 25.04.2019 Nga një relike e së shkuarës që mbart shumë nostalgji, Piramida e Tiranës do ti kthehet kryeqytetit si një tjetër xhevahir i çmuar dhe qendra më e madhe inovacionit dhe zhvillimit të inteligjencës artificial.
GllogocKomente: 0 Përfundon projekti i regjistrimit të bizneseve në Drenas 11:28 / 08.04.2019 Drejtoria e Zhvillimit Ekonomik ka përfunduar me sukses projektin e parë në Drenas për regjistrimin e bizneseve aktive të cilat operojnë në Komunën e Drenasit. Ky projekt ka filluar të implementohet nga muaji shkurt i këtij viti dhe për qëllim ka pasur identifikimin e bizneseve dhe...
Komente: 0 Aeroporti i Kukësit, standarde evropiane për të gjithë rajonin 16:39 / 05.04.2019 Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku deklaroi sot se aeroporti ndërkombëtar i Kukësit do të jetë një aeroport në standardet europiane që do t’’u shërbejë banorëve jo vetëm të Shqipërisë, por të gjithë rajonit.
Komente: 0 Vendoset sinjalistika në segmentin Kamëz-Fushë Krujë 14:19 / 05.04.2019 Rritja e sigurisë rrugore mbetet prioritet i Autoritetit Rrugor Shqiptar, i cili po vazhdon punën me ritme të larta për përmirësimin e kryqëzimeve me sinjalistikë vertikale dhe horizontale në segmentin Kamëz-Fushë Krujë.
Komente: 0 Tirana merr ngjyrat e pranverës (Foto) 11:15 / 01.04.2019 Tashmë pranvera ka trokitur në Tiranë, dhe gjelbërimi i pemëve dhe i luleve shumëngjyrëshe të shoqërojnë kudo. Me rritjen e temperaturave, Bashkia e Tiranës ka filluar punën për rehabilitimin e të gjitha lulishteve të kryeqytetit, duke i shprehur në këtë...