Rama prezanton unazën e re të Tiranës

Postuar: 10:38 / 09.09.2017

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka uruar një ditë të mbarë me pamje të Unazës së Re të Tiranës që është hapur sot duke lidhur shumë më shpejt dy zona të mëdha të qytetit.

Sipas Ramës, kjo urë lidhë Njësinë 5 me Kombinatin, si dhe lehtëson trafikun e automjeteve në aksin Durrës-Tiranë-Elbasan.

“Punimet e kryera me standardet më të mira evropiane përfshijnë 3 kalime këmbësorësh nga zona e Kristalit në Selitë, ashensor për PAK në mbikalim, si dhe 12 hyrje-dalje”, ka shkruar ai në facebook

Komente: 0 Uji në Tiranë, çmimi më i ulët në 12 qarqe 12:23 / 16.11.2017 Me çmimet aktuale në Tiranë, 30 metra/kub të konsumuar për një muaj kushtojnë 2140 lekë. Këtu futet çmimi i ujit, tarifa e largimit, tarifa e shërbimit mujor dhe tatimi mbi vlerën e shtuar.