Tirana merr ngjyrat e pranverës (Foto)

Postuar: 11:15 / 01.04.2019

Tashmë pranvera ka trokitur në Tiranë, dhe gjelbërimi i pemëve dhe i luleve shumëngjyrëshe të shoqërojnë kudo. Me rritjen e temperaturave, Bashkia e Tiranës ka filluar punën për rehabilitimin e të gjitha lulishteve të kryeqytetit, duke i shprehur në këtë mënyrë dashurinë Tiranës, nëpërmjet luleve shumë-ngjyrëshe që po mbillen çdo ditë.

Përpos punës së përditshme dhe plot kujdes të zonjave të Bashkisë në lulishtet ekzistuese, Tiranën i shtohen çdo ditë edhe lulishte të reja.

Gjatë ditëve të fundit, po realizohen detajet e fundit në lulishten e ndërtuar përpara godinës së studentëve të Mjekësisë.

Sakaq, nuk mund të mos vihet re puna e mjeshtrave të ndërmarrjes Nr.1, të cilët kujdesen për krasitjen dekorative, gjë e cila ia shton më shumë bukurinë lulishteve të kryeqytetit përmes formave artistike që marrin bimët.

Në një kolazh fotosh të publikuara në rrjetet sociale, nga DPN1, Tirana shfaqet plot ngjyra, vitalitet, dhe pastërti. /ATSH/

Komente: 0 "Berati pikë e rëndësishme turistike për Ballkanin" 15:04 / 19.06.2019 Në qarkun e Beratit u zhvillua sot mbledhja e radhës e Task Forcës së turizmit. I pranishëm në këtë takimi ishte dhe ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi i cili diskutoi për problematikat e evidentuara gjatë vitit turistik 2018 dhe investimet e ardhshme të qeverisë për...
Komente: 0 By-passi Fierit hapet më 27 qershor 16:29 / 24.06.2019 Hapja e një prej korsive të by-pasit të Fierit, shmang trafikun që krijohet gjatë sezonit turistik dhe shkurton kohës që duhet për të lidhur kryeqytetin me jugun e vendit.