Tiranë, grabitet banka brenda godinës së hipotekës

Postuar: 14:39 / 15.01.2018

Filiali i një banke të nivelit dytë është grabitur mesditën e të hënës.

Informacionet parparake flasin se filiali ndodhet brenda ambienteve të hipotekës.

Mësohet se kanë qënë dy persona të maskuar dhe me pistoletë që nën kërcënimin e armës kanë mundur të vjedhin paratë.

Policia ka mbërritur menjëherë në vendngjarje.

Komente: 0 Shkëmbi i Kavajës drejt transformimit shumëfunksional turistik 12:52 / 19.05.2018 Projekti për transformimin e zonës tek Shkëmbi i Kavajës, që gjendet afër plazhit të Durrës, synon rehabilitimin e rrugëve të brendshme dhe rikualifikimin e hapësirave publikë të plazhit të kësaj zone, në ambiente shumëfunksionale turistike.
Komente: 0 Saranda dhe Ksamili, ende s’janë gati për sezonin turistik 12:56 / 19.05.2018 Saranda ende nuk ka përfunduar me masat për sezonin turistik. Selmani nga Kosova që e nisi më herët se zakonisht plazhin sivjet thotë se plazhet publike janë të pamjaftueshme duke e kthyer në detyrim blerjen e shërbimit të privatëve.