Veliaj paralajmëron lokalet që hedhin mbeturinat në rrugë

Postuar: 16:50 / 09.01.2018

Kreu i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, paralajmëron për gjoba lokalet që hedhin plehrat në rrugë.

Ndonëse ka mjaft biznese të tilla luksoze në qendër të Tiranës, vijojnë që të hedhin qeset në rrugë, vetëm pak metra larg koshit.

“E dashur Kafe te “Myslym Shyri”. Të lutem kupto që jemi kail dhe t’i hapim qeset e plehrave hedhur rrëzë pemëve për të zbuluar kush i hedh! Sot fituat një gjobë dhe humbët disa klientë. Askush nuk do ta pijë kafen në ambient të bukur, por me sjellje të shëmtuar”, tha Veliaj.

Pavarësisht masave të vazhdueshme të marra nga Bashkia e Tiranës, kjo situatë kërkon padyshim edhe kontributin e qytetarëve në këtë drejtim.

Komente: 0 Zona e Mozaikut të Tiranës merr pamje të re (Foto) 11:17 / 19.04.2018 Një lulishte më shumë iu shtua Tiranës në Njësinë nr.7, por jo e fundit. Favorizuar edhe nga moti i qëndrueshëm, Bashkia e Tiranës ka rehabilituar hapësirën brenda bllokut të banimit në zonën e Mozaikut të Tiranës.
Komente: 0 Aksioni për pastrimin e territorit, çliron nga plehrat Kepin e Rodonit 10:40 / 24.04.2018 Aksioni “Të pastrojmë tokën që duam”, i organizuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, përfshiu vendin për rreth 7 ditë me radhë për pastrimin e zonave bregdetare, shtretërit e lumenjve, si dhe në zona ku janë depozituar ndër vite mbetjet urbane.
Komente: 0 Rruga dytësore që favorizon sezonin turistik në Velipojë 15:30 / 24.04.2018 Mbi 50% e punimeve kanë mbaruar në infrastrukturën e re rrugore që lidh Shkodën me Velipojën turistike, ndërsa kompanitë e kontraktuara po intensifikojnë punimet në rehabilitimin e plotë të segmentit Harku i Bërdicës – Baks, duke lehtësuar qarkullimin e automjeteve me...
Komente: 0 Tirana kantier ndërtimi, investime në infrastrukturë 10:36 / 24.04.2018 Vera që vjen do ta gjejë Tiranën në një kantier të vërtetë të punëve infrastrukturore. Bashkia e Tiranës do të nisë një sërë investimesh të rëndësishme që kanë të bëjnë kryesisht me transportin dhe sistemimin e disa prej hyrjeve...