Vendoset sinjalistika në segmentin Kamëz-Fushë Krujë

Postuar: 14:19 / 05.04.2019

Rritja e sigurisë rrugore mbetet prioritet i Autoritetit Rrugor Shqiptar, i cili po vazhdon punën me ritme të larta për përmirësimin e kryqëzimeve me sinjalistikë vertikale dhe horizontale në segmentin Kamëz-Fushë Krujë.

Paralel me këtë ndërhyrje, ARRSH po punon në kryqëzimin e Tapizës, Qerekë dhe Dritas.

Pajisja me sinjalistikë rrugore synon garantimin e sigurisë maksimale për udhëtarët në të gjithë akset  e vendit.

Dy ditë më parë, ARRSH përfundoi vendosjen e sinjalistikës horizontale dhe vertikale në tunelin e Shkopetit dhe pjesën tjetër të aksit.

Këto investime synojnë përmirësimin e sigurisë rrugore për të gjithë qarkulluesit e mjeteve.

 

Komente: 0 "Berati pikë e rëndësishme turistike për Ballkanin" 15:04 / 19.06.2019 Në qarkun e Beratit u zhvillua sot mbledhja e radhës e Task Forcës së turizmit. I pranishëm në këtë takimi ishte dhe ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi i cili diskutoi për problematikat e evidentuara gjatë vitit turistik 2018 dhe investimet e ardhshme të qeverisë për...
Komente: 0 By-passi Fierit hapet më 27 qershor 16:29 / 24.06.2019 Hapja e një prej korsive të by-pasit të Fierit, shmang trafikun që krijohet gjatë sezonit turistik dhe shkurton kohës që duhet për të lidhur kryeqytetin me jugun e vendit.