GllogocKomente: 0 Drenasi përfiton dy projekte për ndërtimin e palestrave sportive në shkolla 15:35 / 08.07.2019 Në ambientet e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), drejtori i Drejtorisë Komunale për Arsim (DKA) në Drenas sot u njoftua me procedurat për fillimin e punimeve për ndërtimin e palestrës sportive të financuar nga MAShT në vlerë prej 260,000€ në...
Hani i ElezitKomente: 0 Në Han të Elezit përurohet Stadiumi i qytetit 15:50 / 04.07.2019 Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka bërë sot përurimin e Stadiumit në komunën e Hanit të Elezit. Me këtë rast ministri bëri të ditur se vlera e tërësishme e stadiumit është rreth 220 mijë euro. Ky investim është bërë...
Hani i ElezitKomente: 0 Edhe Hani i Elezit shënoi "Ditën Olimpike" 11:36 / 27.05.2019 Nxënës të shkollave fillore të Komunës së Hanit të Elezit të lindur në vitin 2008 vrapuan qendrës së qytetit, aktivitet ky i organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me kryetarët e komunave respektivisht drejtorët e departamenteve sportive...
Komente: 0 "Ne besojmë në garë të barabartë dhe lojën në ekip!" 11:08 / 21.03.2019 Komuna e Prishtinës njofton se po fokusohen në zhvillimin e sportit jo vetëm si aktivitet për të rinjtë e shkollave në Prishtinë, por edhe si përvojë që ndërton karakterin, dhe forcon bashkëpunimin në ekip!
Komente: 0 Sporti i dytë në vend merr goditje të rëndë 10:06 / 22.02.2019 Karateja ka marrë hov së fundi në Kosovë e njëjtë vlerësohet se ka ndodhur me këtë sport luftarak edhe në nivel ndërkombëtar. Por karateja dhe komuniteti i këtij sporti, të enjten, kanë marrë një goditje të rëndë që pritet të ketë...