Drejtori për Sport priti në takim përfaqësuesit e grupit të tifozëve “Plisat”

Postuar: 15:10 / 06.03.2019

Drejtori për Sport në Komunën e Prishtinës, Fitim Rexha, sot priti në takim përfaqësuesit e grupit të tifozëve “Plisat”.

Gjatë takimit u diskutua për avancimin e bashkëpunimit në prag të ndeshjeve të mëdha të Klubeve të Prishtinës, si dhe për krijimin e Këshillit Kombëtar për parandalimin dhe sanksionimin e dhunës dhe dukurive negative gjatë ngjarjeve sportive.

Drejtori Fitim Rexha i përgëzoi grupin e tifozëve “Plisat” për përkrahjen dinjitoze të klubeve nga Prishtina në të gjitha sportet.

Drejtoria për Sport në Komunën e Prishtinës mbetet e përkushtuar për krijimin e kushteve të favorshme për zhvillimin e sportit për të gjithë qytetarët pa dallim. /InfoKomuna/

Komente: 0 "Ne besojmë në garë të barabartë dhe lojën në ekip!" 11:08 / 21.03.2019 Komuna e Prishtinës njofton se po fokusohen në zhvillimin e sportit jo vetëm si aktivitet për të rinjtë e shkollave në Prishtinë, por edhe si përvojë që ndërton karakterin, dhe forcon bashkëpunimin në ekip!