“El Clasico” e Vushtrrisë

Postuar: 10:29 / 19.12.2017

Me gjithë përpjekjet e kohëpaskohshme, sporti kosovar nuk ka një përballje derbi të përhershëm që mund të marrë epitetin e “El Clasicos” kosovare.

Ka pasur përpjekje që ndeshjet në basketboll ndërmjet Prishtinës e Trepçës të quhen me emrin e madh, të rezervuar për përballjet e futbollit ndërmjet dy skuadrave të mëdha të Spanjës, Real Madridit e Barcelonës, shkruan sot “Koha Ditore”.

Ka pasur përpjekje të kohëpaskohshme që termi “El Clasico” të përfshihet edhe në futbollin e Kosovës, për ndonjë sfidë, por pa sukses.

Por “El Clasico” është pjesë e futbollit dhe sportit kosovar. Është në një formë të veçantë, si rrallë në ndonjë vend tjetër. Është prezent me balon-sallë të futbollit dhe me një shkollë të futbollit që në të ardhmen synon të bëhet klub futbolli.

Në dalje të Vushtrrisë, në rrugën për në Prishtinë, vërehet fare lehtë balon-salla që quhet “El Clasico”. Është skaj rrugës që frekuentohet shumë dhe më të dukshme e bënë emri që mban.

PrishtinëKomente: 0 Stadiumi i Prshtinës nuk do të hapet as në qershor 10:09 / 19.04.2018 Punimet në stadiumin e qytetit të Prishtinës pritet të përfundojnë në muajin qershor. Dhe, klubi Prishtina por edhe Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) shpresonin që menjëherë apo edhe para përfundimit të plotë të rinovimit të organizonin ndeshje.
MalishevëKomente: 0 Përfundojnë garat shkollore në futsall 16:11 / 20.04.2018 Organizuar nga Shoqata e Pedagogëve të Sportit në Komunën e Malishevës, në bashkëpunim me Drejtorinë për Arsim dhe Edukim dhe Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport, janë zhvilluar garat sportive në futsall, për të dy nivelet e shkollave në komunën tonë.
SkënderajKomente: 0 Diskutojnë për themelimin e shkollës së volejbollit në Skenderaj 09:44 / 20.04.2018 Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, gjatë takimit me kryetarin e Federatës së Volejbollit të Kosovës, Abedin Ibrahimi, dhe përfaqësuesit e klubit të volejbollit në Skenderaj, kanë diskutuar për mundësitë e ofrimit të kushteve dhe përkrahjes për Klubet dhe...