Fushë KosovëKomente: 0 Përfundon turneu i Karatesë në Fushë Kosovë 16:03 / 13.03.2018 Nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Fushë-Kosovës, z. Burim Berisha, të dielën u mbajt Turneu IV-të Ndërkombëtar Tradicional i Karatesë “Fushë-Kosova Open 2018” në Fushë-Kosovë.
Fushë KosovëKomente: 0 Klubi i Karatesë mbajti Turne në Fushë Kosovë 14:06 / 08.03.2017 U mbajt Turneu i IV – Ndërkombëtar i Karatesë "Fushë-Kosova OPEN 2017”. Pjesëmarrës ishin mbi 400 garuesë nga Kosova, Shqipëria, Mali Zi, Maqedonia dhe Turqia. Turneu u organizua nga Komuna e Fushë-Kosovës - DKRS, Federata e Karatesë e Kosovës dhe Klubi i Karatesë...
Fushë KosovëKomente: 0 Sportistë të karatesë iu nënshtruan provimit të KYU 12:54 / 19.12.2016 Në Sallën e Sporteve në Fushë-Kosovë, nga Klubi i Karatesë “Fushë-Kosova”, u organizua Promovimi për Breza KYU në nivel të Rajonit të Prishtinës, Obiliqit, Podujevës dhe nikoqir Fushë-Kosova. Pjesëmarrës ishin mbi 80 sportistë (karateistë) të...
Fushë KosovëKomente: 0 Themelohët Klubi i Notit "ILIRIDA" në Fushë-Kosovë 17:10 / 16.11.2016 Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe familjes së Klubeve sportive të Komunës së Fushë-Kosovës iu bashkua edhe një anëtar i ri: Klubi i Notit “ILIRIDA” i cili u themelua nga disa sportistë profesionistë të kësaj lëmie
Fushë KosovëKomente: 0 Luljeta Shala dhe Suad Kryeziu, fitues të garës "Osman Zharku 2016" 11:10 / 19.04.2016 Organizuar nga Klubi i Atletikës "Kalaja" të Bardhit të Madh dhe mbështetur nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e Komunës së Fushë-Kosovës dhe Federata Atletike e Kosovës, në Bardh të Madh është mbajtur Vrapimi Përkujtimor "Osman Zharku...
Fushë KosovëKomente: 0 U mbajt turneu i tretë ndërkombëtar i karatesë në Fushë-Kosovë 21:03 / 07.03.2016 Klubi i Karatesë “Fushë-Kosova”, në bashkëpunim me Drejtorinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Fushë-Kosovë dhe Federatën e Karatesë së Kosovës, nën Patronazhin e Kryetarit të Komunës, z, Burim Berisha, kanë organizuar turneun e tretë...