Fushë Kosovë, shpallen më të mirët në art dhe sport

Postuar: 11:50 / 28.12.2017

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në një atmosferë festive, shpalli Sportistët dhe Krijuesin e Vitit 2017.

Me këtë ceremoni festive, organizuar nga Komuna e Fushë-Kosovës, u përmbyll programi i projekteve të Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për vitin 2017, për të vazhduar me suksese të reja në vitin 2018.

Tradita e shpalljes së më të mirëve në art, kulturë dhe sport ka nisur të aplikohet qysh moti nga komuna jonë. Përmes një konkurrence të lartë, në kulturë, art dhe sport, epiteti i më të mirëve për këtë vit u takoi:

Krijuesi i vitit 2017, regjisorit të mirënjohur, Kastriot Saqipi.
Sportistja e Vitit” volejbollistja, znjsh. Mihane Gashani, e cila u vlerësua lart nga të pranishmit në eveniment.
Klubi i Vitit i takoi, Klubit të Karatesë "Martial Arts", Fushë-Kosovë.

Të zgjedhurve të këtij viti, si më të suksesshëm, si dhe krijuesve dhe sportistëve tjerë, Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit iu uron suksese tjera të radhës në vitin e ardhshëm! /InfoKomuna/

Komente: 0 Borean e braktisin seniorët, garën e vazhdon me juniorë 12:54 / 14.01.2019 Plot gjashtë lojtarë janë larguar nga klubi i basketbollit Borea në afatin kalimtar dimëror, që përfundoi të shtunën. Kështu klubi pejan ka mbetur pa lojtarë seniorë, por do të vazhdojë të garojë në Superligë. Garën në Superligë do ta...