Garat e Paragllajdizmit ”Kosova Open” mbahen në Istog me 8 deri 10 shtator

IstogPostuar: 11:54 / 07.09.2017

Komuna e Istogut në bashkëpunim me Federatën Aeronautike të Kosovës dhe Aeroklubin “Shkaba” do të organizojnë garat ndërkombëtare të Paragllajdizmit ”Kosova Open” që do të mbahen në bjeshkët e Istogut në Shymek, nga data 8 deri me 10 shtator.

Si pjesëmarrës në këto gara, përpos pilotëve nga Kosova, do të ketë edhe pjesëmarrës të konfirmuar edhe nga Shqipëria dhe Maqedonia.

Fluturimi do të bëhet nga pika e Shymekut dhe aterimi i paragllajtistëve do bëhet në stadiumin e qytetit “Demush Mavraj” në Istog.

Ftojmë të gjithë qytetarët e interesuar që dëshirojnë të jenë pjesë e këtyre garave të marrin pjesë nesër në hapjen zyrtare të garave duke filluar nga ora 11 :00 në Shymek rrugës për në Lugë të Butë./InfoKomuna/

Komente: 0 Shala premton mbështetje për sportin në Pejë 16:46 / 14.09.2017 Kandidatja e Partisë Demokratike të Kosovës për kryetare të Pejës, Sabiha Shala gjatë ditës së sotme, ka zhvilluar takim me drejtorin e Klubit të Futbollit “Peja”, Fisnik Gashin si dhe të rinjtë e këtij Klubi.
Komente: 0 Në Gjilan mbahet Panairi i Sportit 15:28 / 14.09.2017 Komuna e Gjilanit, respektivisht Njësia për Sport, ka organizuar Panairin e Sportit, në të cilin me sukseset dhe vlerat e tyre janë paraqitur të gjitha klubet e Gjilanit nga disiplina të ndryshme sportive, duke përfshirë edhe klubin sportiv të personave me aftësi të kufizuara.