IstogKomente: 0 Përfundojnë me suksese garat e paragllajdizmit "Kosova Open 2017" 08:55 / 11.09.2017 Komuna e Istogut për tri ditë me radhë ishte nikoqire e garave ndërkombëtare të paragllajdizmit ”Kosova Open 2017 ”të cilat ishin organizuar në bashkëpunim me Federatën Aeronautike të Kosovës dhe Aeroklubin “Shkaba” që u mbajtën në bjeshkët e...
IstogKomente: 0 KHF Istogu pjesëmarrëse në ligat e evropës 17:03 / 28.06.2017 Skuadra e hendbollit për femra KHF “Istogu’’ edhe zyrtarisht është pjesëmarrëse në ligat evropiane ku do të jetë njëra nga skuadrat që do ta përfaqësoj Kosovën në edicionin 2017/2018 në CHALLENGE CUP.
IstogKomente: 0 Ndahen mjetet financiare për ndërtimin e palestrës sportive 12:40 / 27.04.2017 Kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova, ka pritur sot në takim Ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, me të cilin bisedoi për projektet e përbashkëta në fushën e kulturës, sportit dhe rinisë.
IstogKomente: 0 Përfunduan garat e sportit shkollor në Istog 09:38 / 14.04.2016 Janë mbajtur garat e sportit shkollor në komunën e Istogut për 2 muaj rresht, ku pjesëmarrës në këto gara ishin të gjitha shkollat fillore.