Dëmtohet zhveshtorja e stadiumit të Kaçanikut

KaçanikPostuar: 14:48 / 31.01.2019

Disa persona të dyshuar kanë hyrë në stadiumin “Besnik Begunca” në Stagovë të Kaçanikut dhe kanë dëmtuar zhveshtoren.

Më poshtë mund t’i gjeni fotografitë të cilat shfaqin dëmet që i janë bërë këtij stadiumi.