KamenicëKomente: 0 Kamenicë: Fshati Hajnoc bëhet me fushë të sportit 22:13 / 29.09.2016 Ministria e Kthimit dhe Komuniteteve në bashkëpunim me komunën e Kamenicës po e përfundojnë projektin e fushës së mbyllur të sportit në vlerë prej 45.000 € në fshatin Hajnoc./InfoKomuna/
KamenicëKomente: 0 Kamenicë: Fillojnë punimet për rregullimin e palestrës sportive 18:03 / 14.07.2016 Sot, Komunën e Kamenicës e vizitoi përfaqësuesi i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, z. Refki Osmani, i ngarkuar me punimet rreth përfundimit të fazës së fundit të ndërtimit të palestrës së sportit në Kamenicë.
KamenicëKomente: 0 Historia 12-Vjeçare e një Palestre Sportive [video] 17:07 / 06.06.2016 Më 2004 ka nisur ndërtimi i palestrës sportive në Kamenicë. Sipas LDK-së, tash në opozitë, palestra nuk është përfunduar vetëm pse projekti është nisur nga kjo parti. E pushteti aktual fajin ia hedhë Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.
KamenicëKomente: 0 Hapësira të vrapimit për klubin atletik Rogana [Foto] 21:03 / 28.04.2016 Me kërkesë të klubit të atletikës Rogana sot është intervenuar në rregullimin e fushave të vrapimit me qëllim të krijimit të kushteve për ushtrimet e tyre sportive dhe është përmirësuar rruga Kranidell-Sedllar, në ditët në vijim do të...
KamenicëKomente: 0 PSG seriozisht pas Di Marias 14:04 / 02.07.2015 Gjiganti francez, Paris Saint Germain nuk e ka ndërmend të dorëzohet sa i përket nënshkrimit me argjentinasin Angel Di Maria.