KlinëKomente: 0 Në Klinë do të ndërtohet një fushë ndihmëse e futbollit 12:11 / 15.03.2018 Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj bashkë me nënkryetarin Besim Hoti dhe drejtorin për Kulturë, Rini dhe Sport, Skender Merturi, janë takuar sot në Klinë me zëvendësministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Mazreku, ku është biseduar për sfidat e...
KlinëKomente: 0 Klina shpalli sportistët më të mirë të vitit 2016 16:53 / 04.01.2017 Në përkujdesje të kryetarit të Komunës së Klinës, Sokol Bashota, organizuar nga Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport në Klinë, sot është mbajtur manifestimi i zgjidhjes së sportistit të vitit në Komunën e Klinës për vitin 2016.