LipjanKomente: 0 Ahmeti përkrah sportistët rinj 16:18 / 22.09.2017 Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti sot ka pritur përfaqësuesit e shkollës “Prof Futboll & Roni 19” njëherit edhe përfaqësues të klubit Minatori të cilët e kanë njoftuar Kryetarin Ahmeti me rezultatet e arritura, ku ky klub ka zënë vendin parë U11 në...
LipjanKomente: 0 Kryetari Ahmeti nderon futbollistin Benjamin Kololli 10:50 / 29.08.2017 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti ka pritur sot në një takim futbollistin që vjen nga Komuna e Lipjanit Benjamin Kololli, i cili luan për Përfaqësuesen e Kosovës në Futboll, por njëkohësisht ky djalosh luan edhe për skuadrën Zvicrrane “FC Lausanne"
LipjanKomente: 0 Lipjani bëhet me kompleks sportiv modern 22:27 / 17.08.2017 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti së bashku me Ertan Munoglu nga projekti Demos, në orët e mbrëmjes së sotme kanë bërë përurimin e kompleksit sportiv afër stadiumit të qytetit në Lipjan, projekt i bashkëfinancuar ndërmjet Komunës së Lipjanit dhe organizatës...
LipjanKomente: 0 Lipjani bëhet me kompleks sportiv 11:34 / 15.08.2017 Komuna e Lipjanit në bashkëpunim dhe në bashkëfinancim me Helvetas - Demos ka ndërtuar një kompkleks sportiv afër stadiumit të qytetit me standarde moderne.
LipjanKomente: 0 Gati fushat e hapura modern sportive në Lipjan 16:20 / 21.07.2017 Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka vizituar nga afër punimet përfundimtare që janë duke u zhvilluar në ndërtimin e fushave të hapura modern sportive në qytetin e Lipjanit.
LipjanKomente: 0 Ndahen 450 mijë euro për Stadiumit e Lipjanit 12:47 / 25.04.2017 Kryetari i Komunë së Lipjanit, Imri Ahmeti, ka qëndruar sot në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ai ka nënshkruar një Memorandum Bashkëpunimi me këtë Ministri, për ta ndihmuar Komunën e Lipjanit në ndërtimin e stadiumit të qytetit në vlerë prej...
LipjanKomente: 0 Lipjani bëhet me fusha të hapura sportive 21:49 / 29.03.2017 Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka vizituar punimet që janë duke u zhvilluar në ndërtimin e Stadiumit të Qytetit si dhe punimet që kanë filluar së fundi të realizohen në projektin për ndërtimin e fushave sportive në qytetin e Lipjanit.
LipjanKomente: 0 Vazhdon hapja e Panaireve të Sportit nëpër komuna 14:32 / 23.06.2016 Nën kujdesin e Kryetarit të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, organizuar nga Drejtorati për Kulturë Rini dhe Sport në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës, të enjten në Lipjan është hapur Panairi i Spotit, ku kanë marrë pjesë me mbi 150 fëmijë...
LipjanKomente: 0 Nis ndërtimi i 4 fushave sportive në Lipjan 09:40 / 24.05.2016 Komuna e Lipjanit nga buxheti vetjak në vlerë prej 70 mijë eurosh, ka nisur punimet për ndërtimin e 4 fushave sportive në oborret e shkollave në fshatrat: Ribar, Kraishtë, Gllogovc dhe në Lipjan.