MalishevëKomente: 0 Malishevë, inspektohen punimet në stadiumin e qytetit 14:42 / 06.07.2017 Stadiumi i qytetit në Malishevë, pritet të bëhet gati për sezonin e ri të garave, ku ekipi i futbollit nga Malisheva, garat do ti zhvilloj në këtë stadium e jo në stadiume të komunave fqinje.
MalishevëKomente: 0 Filloi liga institucionale e futbollit të vogël në Malishevë 22:03 / 18.09.2016 Organizuar nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, sot ka filluar xhiro e parë e Ligës së Institucioneve në Malishevë e, ku po marrin pjesë shumica e institucioneve që janë në Malishevë, përfshi Komunën, FSK-në Policinë, QKMF, shkollat e mesme të...
MalishevëKomente: 0 KN "Besa" krenaria e Malishevës 13:53 / 30.08.2016 Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, drejtoresha për kulturë, rini dhe sport, Blerta Krasniqi dhe drejtori i arsimit, Avdi Morina, kanë pritur sot kampionët e shumëfishtë të Kosovës, në not, KN “Besa”, të cilët i kanë uruar me rastin e triumfit në...
MalishevëKomente: 0 Notuesit e KN "Besa", të parët në "Kupa e Bifurkacionit" 15:31 / 11.08.2016 Sot në qytetin e Ferizajit, organizuar nga Klubi i Notit “Kastrioti” nga Ferizaj, në bashkëpunim me Federatën e Notit të Kosovës dhe Komunën e Ferizajt, për herë të parë janë mbajtur garat e notit “Kupa e Bifurkacionit”, ku Klubi i Notit “Besa” nga Banja,...
MalishevëKomente: 0 KF "UV Malisheva" fillon përgatitjet për sezonin e parë futbollistik 10:17 / 09.08.2016 Klubi i Futbollit “Ujavara Malishevë”, i ka filluar përgatitjet për sezonin e parë të saj futbollistik. Klubi i futbollit, paraprakisht i ka përfunduar të gjitha procedurat e regjistrimit dhe pranimit në Federatën e Futbollit të Kosovës, dhe nga vjeshta e këtij viti, për...