Për një vit e gjysmë është kryer vetëm gjysma e punëve në stadium

Postuar: 10:30 / 21.12.2017

Korriku i këtij viti ishte afati i fundit për kryerjen e punimeve në stadiumin e qytetit të Prishtinës. Por, kur kanë kaluar pesë muaj nga ky afat dhe një vit e gjysmë nga fillimi i punimeve, është kryer vetëm 50-përqindëshi i punëve.

50-përqindëshi tjetër, zyrtarë të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), presin të kryhet në pesë muajt në vijim, shkruan sot Koha Ditore.

Kohë më parë ishte thënë nga MKRS-ja se stadiumi do të përfundojë në "pranverën e hershme", kurse afat i ri tash është dhënë fundi i muajit maj, që i përket "pranverës së vonshme".

Drejtori i Departamentit të Sportit në MKRS, Ibër Alaj, është i bindur se punimet do të pranohen nga UEFA dhe se Kosova do t'i luajë ndeshjet kualifikuese në stadiumin e Prishtinës.

Përfaqësuesja e Kosovës ciklin e ardhshëm të ndeshjeve kualifikuese do ta nisë në muajin shtator, por qysh në mars duhet të paraqesë në UEFA stadiumin ku do t'i luajë ndeshjet.

PrishtinëKomente: 0 Stadiumi i Prshtinës nuk do të hapet as në qershor 10:09 / 19.04.2018 Punimet në stadiumin e qytetit të Prishtinës pritet të përfundojnë në muajin qershor. Dhe, klubi Prishtina por edhe Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) shpresonin që menjëherë apo edhe para përfundimit të plotë të rinovimit të organizonin ndeshje.
SkënderajKomente: 0 Diskutojnë për themelimin e shkollës së volejbollit në Skenderaj 09:44 / 20.04.2018 Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, gjatë takimit me kryetarin e Federatës së Volejbollit të Kosovës, Abedin Ibrahimi, dhe përfaqësuesit e klubit të volejbollit në Skenderaj, kanë diskutuar për mundësitë e ofrimit të kushteve dhe përkrahjes për Klubet dhe...
MalishevëKomente: 0 Përfundojnë garat shkollore në futsall 16:11 / 20.04.2018 Organizuar nga Shoqata e Pedagogëve të Sportit në Komunën e Malishevës, në bashkëpunim me Drejtorinë për Arsim dhe Edukim dhe Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport, janë zhvilluar garat sportive në futsall, për të dy nivelet e shkollave në komunën tonë.