PrishtinëKomente: 0 Komuna vazhdon përkrahjen për sportin në kryeqytet 10:24 / 08.11.2018 Drejtori i Sportit, në Komunën e Prishtinës, Fitim Rexha, ka takuar me radhë klubet sportive të kryeqytetit, për t’u njoftuar nga afër me problemet e tyre, dhe për të gjetur bashkërisht zgjidhjet.
PrishtinëKomente: 0 Ahmeti dhe përfaqësuesit e EUSA flasin për zhvillimin e sportit shkollor 13:38 / 26.09.2018 Kryetari Ahmeti bashkë me Drejtorin e Sportit Fitim Rexha pritën në takim Presidentin e Federatës Evropiane të Sporteve Universitare (EUSA), Adam Roczek; Menaxherin e Sportit në këtë federatë, Besim Aliti; Kryetarin e Federatës së Sporteve Universitare në Kroaci, Zrinko Custonja; Kryetarin...
PrishtinëKomente: 0 UEFA merr vendim për stadiumin e Prishtinës 12:27 / 27.08.2018 UEFA ka konfirmuar pranimin e stadiumit të rinovuar të Prishtinës. Federata Evropiane e Futbollit (UEFA) ia ka dhënë një lajm të madh Kosovës.
PrishtinëKomente: 0 Në Prishtinë do të ndërtohet Qendra për Arte Marciale 11:03 / 30.05.2018 Në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, iu dha drita jeshile ndërtimit të Qendrës Sportive për zhvillimin e arteve marciale. U nënshkrua memorandum mirëkuptimi ndërmjet MKRS-së, Komunës së Prishtinës, Ekipit të Kombeve të Bashkuara në Kosovës...
PrishtinëKomente: 0 Stadiumi i Prshtinës nuk do të hapet as në qershor 10:09 / 19.04.2018 Punimet në stadiumin e qytetit të Prishtinës pritet të përfundojnë në muajin qershor. Dhe, klubi Prishtina por edhe Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) shpresonin që menjëherë apo edhe para përfundimit të plotë të rinovimit të organizonin ndeshje.
PrishtinëKomente: 0 Shtëpia e Sportit në Prishtinë kalon në pronësi të MKRS-së 15:30 / 23.03.2018 Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që të autorizojë Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit që të ndërmarrë tërë veprimet e nevojshme për shpronësimin e pronës së paluajtshme, përkatësisht Shtëpisë së Sportit...
PrishtinëKomente: 0 Këtë pamje ka marrë stadiumi i Prishtinës 15:59 / 07.11.2017 Janë duke vazhduar punimet intensive në stadiumin e Prishtinës i cili sipas të gjitha gjasave, nëse gjithçka shkon sipas planit, do të jetë i gatshëm në muajin mars.
PrishtinëKomente: 0 Lajmi i mirë për stadiumin nacional, ky është emri që do ta mbajë 12:54 / 21.07.2017 Ministria e Sportit ka njoftuar se tashmë kanë filluar procedurat për studimin e fizibilitetit të stadiumit nacional, i cili pritet të ndërtohet në Bërnicë të Poshtme të Komunës së Prishtinës, projekt ky më i madhi i deritanishëm në sport.
PrishtinëKomente: 0 FC Prishtina sot merr rrugë për Suedi 11:04 / 28.06.2017 Klubi i futbollit Prishtina ka zhvilluar përgatitjet e fundit për debutim në garat kualifikuese të Ligës së Evropës, shkruan sot Koha Ditore.