RahovecKomente: 0 KB Rahoveci dhe Valentin Spaqi ndërprenë bashkëpunimin 12:35 / 08.07.2016 Klubi i basketbollit Rahoveci dhe Valentin Spaqi e kanë ndërprerë bashkëpunimin, pasi nuk është arritur marrëveshje për vazhdimin e kontratës është bërë e ditur përmes një komunikate.
RahovecKomente: 0 Formohet komisioni për përzgjedhjen e sportistëve të vitit 2015 11:54 / 23.12.2015 Kryetari i komunës së Rahovecit,z. Idriz Vehapi ka nënshkruar vendimin për formimin e komisionit për përzgjedhjen e sportistëve të vitit 2015. Në këtë komision janë përfshirë punëtorë sportiv, pedagogë të kulturës fizike dhe njohës të mirë...