SkënderajKomente: 0 Diskutojnë për themelimin e shkollës së volejbollit në Skenderaj 09:44 / 20.04.2018 Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, gjatë takimit me kryetarin e Federatës së Volejbollit të Kosovës, Abedin Ibrahimi, dhe përfaqësuesit e klubit të volejbollit në Skenderaj, kanë diskutuar për mundësitë e ofrimit të kushteve dhe përkrahjes për Klubet dhe...
PrishtinëKomente: 0 Stadiumi i Prshtinës nuk do të hapet as në qershor 10:09 / 19.04.2018 Punimet në stadiumin e qytetit të Prishtinës pritet të përfundojnë në muajin qershor. Dhe, klubi Prishtina por edhe Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) shpresonin që menjëherë apo edhe para përfundimit të plotë të rinovimit të organizonin ndeshje.
ShtimeKomente: 0 200 mijë euro për sallën e sportit dhe fushën e futbollit 16:45 / 17.04.2018 Kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli dhe ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, kanë nënshkruar marrëveshje për dy projekte në fushën për Kulturë, Rini dhe Sport, e cila kap shumën e 200.000 €. Bëhet fjalë për sallën e sportit dhe...
GjilanKomente: 0 Gjilani vlerëson lartë Ligjin për Sponsorizime 11:40 / 13.04.2018 Komiteti Olimpik i Kosovës në krye me Besim Hasanin ka mbajtur sot takim informues me komunitetin e biznesit dhe klubet sportive lidhur me përfitimet nga Ligji për Sponzorizime në sporte.
PrishtinëKomente: 0 Shtëpia e Sportit në Prishtinë kalon në pronësi të MKRS-së 15:30 / 23.03.2018 Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që të autorizojë Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit që të ndërmarrë tërë veprimet e nevojshme për shpronësimin e pronës së paluajtshme, përkatësisht Shtëpisë së Sportit...
KlinëKomente: 0 Në Klinë do të ndërtohet një fushë ndihmëse e futbollit 12:11 / 15.03.2018 Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj bashkë me nënkryetarin Besim Hoti dhe drejtorin për Kulturë, Rini dhe Sport, Skender Merturi, janë takuar sot në Klinë me zëvendësministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Mazreku, ku është biseduar për sfidat e...