ShtimeKomente: 0 Edhe një fitore e KF “VJOSA” 18:54 / 16.10.2016 Sot u zhvillua ndeshja kampionale ndërmjet KF.Vjosa nga Shtimja dhe KF.18 Korriku nga Rahoveci.