SkënderajKomente: 0 Diskutojnë për themelimin e shkollës së volejbollit në Skenderaj 09:44 / 20.04.2018 Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, gjatë takimit me kryetarin e Federatës së Volejbollit të Kosovës, Abedin Ibrahimi, dhe përfaqësuesit e klubit të volejbollit në Skenderaj, kanë diskutuar për mundësitë e ofrimit të kushteve dhe përkrahjes për Klubet dhe...
SkënderajKomente: 0 Runiku së shpejti do të bëhet me fushë të futbollit 18:36 / 18.07.2017 Sot në Runik të Skenderajt ka nisur ndërtimi i fushës së futbollit për Klubin e Fotbollit Përparimi. Në ceremoninë e organizuar më këtë rast kanë marrë pjesë udhëheqës të Komunës së Skenderajt, përfaqsues të FSK-së, përfaqsues...