SuharekëKomente: 0 Ndihmohen klubet sportive me veshje dhe rekuizita 16:38 / 26.09.2017 Komuna e Suharekës, përkatsisht Drejtoria për Kulturë, Rini,Sport dhe Mërgatë, vazhdonë të ndihmojë klubet dhe ekipet sportive me veshje dhe me rekuizita të sportit, transmeton InfoKomuna.
SuharekëKomente: 0 Komuna e Suharekës ndihmon klubet e ping pongut 14:17 / 17.08.2017 Komuna e Suharekës, përkatsisht Drejtoria për Kulture, Rini, Sport, ndahu paisje sportive për klubet e ping pongut KPP “Theranda “ dhe KPP “Mushtishti, raporton InfoKomuna.
SuharekëKomente: 0 Kryetari Asllanaj takon klubin e atletikës "Theranda" 14:16 / 28.04.2017 Përfaqsues dhe anëtarë të Klubit Atletikë Theranda, sot janë pritur nga kryetari i Komunës së Suharekës, z.Sali Asllanaj, të cilët e kanë njoftuar kryetarin për sukseset e arritura në garat ku kanë qenë pjesmarrës.
SuharekëKomente: 0 Në Suharekë po zhvillohet turnir në shigjetari 14:46 / 29.01.2017 Organizuar nga K.Sh "Luzhnica" dhe Federata e Shigjetarisë së Kosovës dhe e përkrahur nga Komuna e Suharekës, sot në palestrën "13 Qershori" po zhvillohet turnir në sportin e shigjetarisë.