Thellohet bashkëpunimi mes komunës dhe klubit motokrosit "Theranda"

SuharekëPostuar: 09:30 / 17.07.2017

Kryetari Asllanaj u shpreh mjaftë i lumtur që një sport kaq atraktiv zhvilliohet në komunën tonë si dhe premtoi që përkrahja e komunës do të vazhdojë edhe më tutje.

Ndëkaq, kryetari i klubit "Theranda Motocross" z.Hasan Gjesha në emër të Klubit e falenderoi Kryetarin Asllanaj dhe i ndanë mirënjohje për përkrahje të vazhdueshme.

/InfoKomuna/

MalishevëKomente: 0 Përfundojnë garat shkollore në futsall 16:11 / 20.04.2018 Organizuar nga Shoqata e Pedagogëve të Sportit në Komunën e Malishevës, në bashkëpunim me Drejtorinë për Arsim dhe Edukim dhe Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport, janë zhvilluar garat sportive në futsall, për të dy nivelet e shkollave në komunën tonë.
PrishtinëKomente: 0 Stadiumi i Prshtinës nuk do të hapet as në qershor 10:09 / 19.04.2018 Punimet në stadiumin e qytetit të Prishtinës pritet të përfundojnë në muajin qershor. Dhe, klubi Prishtina por edhe Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) shpresonin që menjëherë apo edhe para përfundimit të plotë të rinovimit të organizonin ndeshje.
SkënderajKomente: 0 Diskutojnë për themelimin e shkollës së volejbollit në Skenderaj 09:44 / 20.04.2018 Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, gjatë takimit me kryetarin e Federatës së Volejbollit të Kosovës, Abedin Ibrahimi, dhe përfaqësuesit e klubit të volejbollit në Skenderaj, kanë diskutuar për mundësitë e ofrimit të kushteve dhe përkrahjes për Klubet dhe...