VushtrriKomente: 0 Në Vushtrri u mbajt turneu i boksit i të rinjëve 10:08 / 10.05.2017 Në Palestrën e sporteve “Jeton Terstena - Tota“ në Vushtrri dje pasdite u mbajt një turne i boksit i të rinjve në të cilin morën pjesë boksier nga shumë komuna të Kosovës dhe me ketë edhe u shënua Dita e Evropes.Turneun e shpalli te hapur kryetari i Komunes Bajram...
VushtrriKomente: 0 Dardan Menxhiqi dhe Shqipe Tahiri sportistët e vitit në Vushtrri 10:21 / 21.12.2016 Ish Kampioni botëror nga Kreta e Greqisë, Kampioni nga Turneu ndërkombëtar, ‘’Gjakova Open”, Kampioni nga Turneun memorial ndërkombëtar, ‘’Besim Kabashi”, pjesmarrësi në kupen botërore që u mbajt ne Antali të Turqisë, njëherësh kampion i...
VushtrriKomente: 0 Malisheva nikoqire e garave republikane në volejboll për shkolla 19:31 / 04.06.2016 Sot janë zhvilluar ndeshjet në volejboll për femra, ku shkolla “Vesel Pagarusha” nga Pagarusha, ka zënë vendin e dytë në nivel të vendit, ndërsa vendin e parë e ka zënë shkolla “Selami Hallaqi” nga komuna e Gjilanit.