48 raste aktive me koronavirus në Gjilan

GjilanPostuar: 11:16 / 21.07.2021

Gjilani është komuna me më së shumti raste aktive me koronavirus në nivel vendi.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se kjo komunë ka 48 raste aktive, pasuar nga Prishtina me 23 raste, Ferizaj 21, Prizreni 7 e të tjera.

Të hënën janë regjistruar 3 raste pozitive me koronavirus dhe 2 të shëruar. Numri i testimeve të kryera gjatë 24 orëve të fundit është 1.091.