Nisin punimet e rrethrrotullimit në fshatin Drenoc të Malishevës

GllogocPostuar: 16:31 / 13.09.2021

Në fillimin e punimeve të infrastrukturës rrugore, saktësisht të rrethit në fshatin Drenoc të Komunë së Malishevës, drejtori i Urbanizmit, Ahmet Morina së bashku me drejtorin e Shërbimeve Publike, Milazim Morina dhe anëtarët e kryesisë së fshatit, morën pjesë në fillimet e punimeve të rrethit.

Drejtori, Ahmet Morina para qytetarëve, theksoi se ''Komuna e Malishevës ekzaktësisht qeverisaj lokale vazhdon me investime kapitale në infrastrukturën rrugore e cila u lehtëson lëvizjen më të shpejt të qytetarëve dhe përmirëson sigurinë në trafik, prandaj edhe ky projekt është  ndër shumë projekte të fshatit tuaj që po standartizon cilësinë e jetës edhe në infrastrukturën rrugore për qytetarët''.

Vlera financiare e këtij projekti është afërsisht 30 mijë euro dhe punimet pritën të përfundojnë sipas dinamikës së planifikuar kohore. /InfoKomuna/

IstogKomente: 0 VV qendra në Istog: Roli i grave esencial në përparim e ndryshim 16:45 / 21.09.2021 Kandidatet për Kuvendin Komunal në Istog nga radhët e Vetëvendosjes, Lavdije Bujupaj, Floriana Maxharraj, Rrezarta Bytyçi, Beslinda Bekaj, Fjolla Fetahaj dhe Blerta Kajtazaj, vizituan dhe u mirëpriten nga Serbeze Bujupaj, e cila është pronare e kafeterisë "Lady Late" në Istog, ku...