Të mërkurën bëhet pranim-dorëzimi i detyrës së kryetarit të Malishevës

MalishevëPostuar: 15:30 / 23.11.2021

Të mërkurën nga ora 09:00, bëhet pranim-dorëzimi i detyrës së Kryetarit të Komunës së Malishevës.

Pas certifikimit të rezultateve të zgjedhjeve lokale të 17 tetorit, kryetari i zgjedhur i komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, do të marrë detyrën nga kryetari i deritashëm, Ragip Begaj.

Ndryshe, kandidati i Nisma Socialdemokrate ka fituar garën e balotazhit për kryetar të Malishevës. 

Ekrem Kastrati ka marrë 53.19% të votave ose 10,394 të votave, ndërsa Isni Kilaj nga radhët e PDK-së ka marrë 46.81% të votave ose 9,147 vota. /InfoKomuna/ 

SuharekëKomente: 0 Betohet kryetari i Komunës së Suharekës 12:08 / 26.11.2021 Pas certifikimit të rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve lokale për kryetar komune si dhe për kuvend komunal i hapet rruga procesit të konstituimit të institucioneve.