Këshilli i Drejtorëve në Pejë diskuton për raportin e shpenzimeve për tremujorin e fundit

PejëPostuar: 11:06 / 19.10.2021

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri udhëhoqi takimin konsultativ të Këshillit të Drejtorëve në këtë komunë.

Siç thuhet në njoftim, Këshilli i Drejtorëve, fillimisht e uruan për mandatin e tretë, pastaj kanë diskutuar për mbajtjen e takimit të Kuvendit Komunal të Pejës, në fund të muajit tetor, Raportin e shpenzimeve për tremujorin e fundit, Planin e Integritetit, aktivitetet e prokurimit etj.

Takimi i radhës i Këshillit të Drejtorëve do të mbahet javën e ardhshme./InfoKomuna/

Komente: 0 Efekti i decentralizimit të shërbimeve, komunat menaxhuan mirë me Covid-19 15:09 / 23.11.2021 Drejtori Ekzekutiv i Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI), Valmir Gashi, ishte i ftuar si panelist në lansimin e analizës së pulsit publik mbi “Ndërveprimin në mes të qytetarëve dhe komunave në kohë krize: studim rasti Covid-19”, organizuar nga Programi i Kombeve të...
SuharekëKomente: 0 Betohet kryetari i Komunës së Suharekës 12:08 / 26.11.2021 Pas certifikimit të rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve lokale për kryetar komune si dhe për kuvend komunal i hapet rruga procesit të konstituimit të institucioneve.